Qui som      Com arribar      Contacte

Biblioteques Municipals de València participen en la V Plaça del Llibre

Segons un acord de col·laboració aprovat entre la regidoria d’Acció Cultural i l’organització de la Plaça del Llibre, les Biblioteques Municipals de València participaran de nou en el certamen i ho faran molt activament en aquesta 5a edició, que es celebrarà del 1 al 5 de novembre a la plaça de l’Ajuntament.

Entre les activitats acordades destaca un Encontre de Bibliotecaris de les Biblioteques Municipals amb l’objectiu de conèixer les novetats editades en valencià i fer una selecció de títols per a les properes compres. A més, durant els dies del certamen, en el propi recinte de la Plaça, funcionarà per primera vegada una biblioteca infantil per a que les xiquetes i els xiquets que ens visiten puguen consultar i gaudir dels llibres i la lectura.

Finalment, les Biblioteques Municipals de València animaran als seus usuaris a visitar la Plaça i a participar en les activitats programades, i inclouran algunes activitats en el programa d’animació lectora «Espanta la por! Per Tots Sants, monstres valencians», organitzat per la Biblioteca del Museu Valencià d'Etnologia amb la col·laboració de la Subdirecció General del Llibre, Arxius i Biblioteques de la Generalitat Valenciana dins del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura, i en el què enguany participen també les Biblioteques Municipals de València. Aquest programa acostarà l’imaginari popular valencià mitjançant el foment lector durant la setmana de Tots Sants i coincidint amb la celebració de la 5a Plaça del Llibre.

Des de la regidoria d’Acció Cultural de l’Ajuntament de València es gestionen trenta biblioteques i una sala d’estudi, repartides per 19 districtes municipals, a més de l’Hemeroteca Municipal y la Biblioteca Històrica Municipal, el que permet posar a l’abast de la ciutadania el llibre i la lectura. Una amplia xarxa de recursos lectors que també aproparà la 5a Plaça del Llibre a milers de lectores i lectors valencians.