Contacontes

ACTIVITAT COMPLETA

Trobada amb Vicenta Llorca i Manola Roig

Tertúlia dialògica sobre el llibre "La delicada de Gandia", escrit per Vicenta Llorca i il·lustrat per Manola Roig. Es parlarà sobre el procés creatiu, tant del text com de les imatges i s'explicaran anècdotes i curiositats sobre el conegut personatge de "la delicada de Gandia".

Trobada amb Miquel Puig

Encontre amb l'autor Miquel Puig al voltant del llibre Llampuga, llampega

Trobada amb Mercè Viana

L'autora d'aquest llibre conversarà amb els alumnes assistents tant sobre aquest títol en concret com sobre la seua obra i l'ofici d'escriure.

Trobada amb Pilar Gregori

L'autora del llibre "Un dia més de Pasqua!", Pilar Gregori Monzó, ens explicarà de manera divertida i amena quines són les nostres tradicions de Pasqua: menjar-se la mona, empinar el catxirulo, saltar a la corda, estrenar espardenyes, cantar cançons típiques d'aquesta època... i altres tradicions valencianes, com la festa de Moros i Cristians, els quintos... A més a més, oferirà una tertúlia dialògica amb els alumnes sobre el conte i el procés de creació.

Trobada amb Mercè Viana

L'autora d'aquest llibre conversarà amb els alumnes assistents tant sobre aquest títol en concret com sobre la seua obra i l'ofici d'escriure.

Trobada amb Lluïsa March

Aconseguiran els seus objectius? Com s’ho faran? Desperta la teua imaginació i sigues l’heroi d’aquest conte!

Trobada amb Mercè Climent

Tertúlia dialògica amb Mercè Climent, autora del llibre "El misteri dels Reis d'Orient", per parlar del procés de creació, les tradicions nadalenques i la història que es narra en el conte.

Trobada amb Esperança Camps

Trobada amb autora. Una novel·la políciaca trepidant que no podràs parar de llegir

Trobada amb Carles Cano

Sessió d'autor. L'autor d'aquest llibre, guanyador del Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, conversarà amb els alumnes assistents tant sobre el llibre com sobre la seua obra i l'ofici d'escriure.

Trobada amb Teresa Broseta i Jordi Payà

Sessió d'autors. Els autors d'aquest llibre conversaran amb els alumnes assistents sobre el llibre. A més, Teresa Broseta parlarà també sobre la seua obra i sobre l'ofici d'escriptora. De la seua banda, Jordi Payà els acostarà l'ofici de meteoròleg.

Trobada amb Carles Cano

Sessió d'autor. L'autor d'aquest llibre, Carles Cano, conversarà amb els alumnes assistents tant sobre el llibre com sobre la seua obra i l'ofici d'escriure.