Una trobada amb Toni Cabo obri la programació de la Plaça del Llibre d’Alacant

Teniu la programació completa a la web

La programació de la Plaça del Llibre d’Alacant s’obri amb una trobada amb Toni Cabo. La taula rodona tindrà lloc a l’Aula de Còmic, a la Seu Universitària Ciutat d’Alacant, el 23 novembre, a les 19.00 h.

Toni Cabo (València, 1965) és un autor de còmic i il·lustrador, creador de les sèries Georgina i Boro, Moro i Puromoro per a Camacuc. Començà a publicar el 1986, quan estrena la sèrie Georgina en Camacuc. L’acte ha estat organitzat per l’Aula de Còmic de la Universitat d’Alacant i la Unitat per a l’Educació Multilingüe.

Entre l’ampli programa d’activitats signaran les seues obres més de 30 autors, entre els quals destaquen Andrés Bonet, Juli Martínez, Ester Vizcarra, Gaspar Jaén, Lluís Alpera, Voro Vendrell, Pepa Guardiola, Carles Salinas, Lliris Picó i Martí Domínguez.

A banda de la trobada amb l’il·lustrador Toni Cabo, cal destacar les poegrafies de Josep Enric Grau, l’encontre de l’escriptora Gemma Pasqual amb l’estudiantat o l’actuació musical de Dani Miquel dedicada al públic infantil, sense cap dubte l’esdeveniment familiar del divendres 24 per la vesprada. També cal nomenar la conversa literària amb l’escriptora mallorquina M. Antonia Oliver, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2016, que tindrà lloc dissabte 25. A més, dissabte i diumenge funcionarà un plató de televisió on s’enregistraran entrevistes als escriptors i escriptores que visiten la fira, unes entrevistes que posteriorment es podran visionar des d’este lloc web de la Plaça.