Qui som      Com arribar      Contacte

Llibreries

Detroit Llibres

Carrer Oliver 5
03802 Alcoi, Alacant
865 77 36 99

El cresol

Llibreria general, especialitzada en literatura infantil i juvenil. Presentacions, contacontes, xarrades, club de lectura, activitats infantils… Fem lectors!

La rossa

Llibreria d’autores

Librería Inter Técnica

Llibreria universitària situada a la UPV,amb seccions literàries, d’assaig i infantil i juvenil. L’ús del valencià i la visibilització de les edicions en català són una màxima a la nostra llibreria.

Llibreria Samaruc

Llibreria general

Llibreria Seguí

Llibreria amb un extens fons de llibres tant en valencià com en castellà. Disposem de tota mena de llibres per a totes les edats i gèneres.

Somnis de paper

Carrer Major 36D
46910 Benetússer, València
963 75 34 31

Tirant lo Blanch

La Llibreria és la nostra activitat originària. Actualment són quatre les llibreries obertes al públic, les quatre a València, amb una forta especialització en Humanitats, Ciències Socials i temes jurídics per a professionals.

Trencadís

La teua llibreria en la capital de la ribera; tenim de tot, però estem especialitzats en llibres il·lustrats: àlbum infantil, d’adults, poesia, clàssics i còmic.

Trenta-cinc formiguetes, València

Llibreria general de barri, amb especialització a infantil , juvenil, educació i jocs didàctics

Editorials

9 Grup Editorial

9 Grups Editorial està forman pels segells Cossetània Edicions, Angle Editorial, Eumo Editorial i Quorum Llibres.

A buen paso

A buen paso publica llibres molt il·lustrats per a caminants curiosos

Ajuntament de València

Editorial institucional dedicada a la ciutat de València, amb especial interés en la història, els barris, les grans figures…, així com en catàlegs de les exposicions municipals.

Alupa

Publicació de llibres de narrativa, poesia i teatre. A més, realitzem també assessoria lingüística

Andana editorial

Editorial valenciana de llibres infantils i juvenils

Appec editors de revistes i digitals

L’APPEC és l’associació que aglutina les revistes que es publiquen en català als Països Catalans. L’iQUIOSC.cat és una iniciativa de l’APPEC per donar visibilitat a les revistes.

Balandra Edicions

Editorial independent. Té dues col·leccions, “Literatures” de narrativa contemporània i “Intervencions” amb textos que ofereixen una visió panoràmica de la societat.

Bullent

Llibres que fan bullir les ganes de llegir.

Coco Books

Coco Books és una editorial independent que inspira la creativitat dels infants i també dels adults.

Comanegra

Comanegra és una editorial independent que ofereix un ampli i eclèctic catàleg produït amb un segell inconfusible: il·lusió pels llibres i màxima cura en la qualitat.

Combel Editorial

Combel Editorial és un segell que des de 1989 edita llibres per a nens i nenes amb l’objectiu de posar al seu abast material de qualitat que contribueixi a la seva formació lectora

Cuatro Azules

Publiquem des de 2008 històries que ens emocionen, que ens fan riure, que ens conviden a mirar el món amb la mateixa sensació de sorpresa que vam conèixer en la infància.

Drassana

Llegir. Paper. Plaer.​​
Valencians. Mediterranis.

Edelvives

A Edelvives Comunitat Valenciana apostem pels nostres autors i il·lustradors i publiquem tant materials educatius com literatura infantil i juvenil en valencià.

Ediciones Ekaré

Editorial pionera editant àlbums. El seu catàleg ha crescut i s’ha diversificat amb l’objectiu d’oferir llibres de qualitat per a acompanyar els lectors en el plaer de la lectura.

Edicions 96

De la Ribera del Xúquer. Des de 1998 editant en català llibres infantils, juvenils, assaig, poesia, cultura popular, novel·la i recursos educatius per a les escoles i instituts.

Edicions Bromera

Edicions Bromera, amb un catàleg divers i generalista, ofereix obres de tots els gèneres i per a totes les edats des de fa més de 32 anys, amb una àmplia nòmina d’autors

Edicions de la Universitat de Barcelona

A Edicions UB publiquem llibres destinats a difondre el coneixement en temes humanístics, científics, de recerca i pedagògico-docents.

Edicions del Buc

Nosaltres som Edicions del Buc, o Buc a seques. Una xicoteta editorial de poesia. Una associació sense ànim de sucre dedicada a la tria, edició, venda i promoció de poemaris.

Editorial Bambú

Editorial Bambú edita obres literàries d’ara i de sempre per a lectors joves, transmetent uns valors i uns coneixements universals que contribueixin a la formació del lector.

Editorial Barcino

L’Editorial Barcino està especialitzada en els grans clàssics de la literatura medieval en català, per tant amb gran presència valenciana, tant en edicions crítiques com adaptacions al català actual.

Editorial Flamboyant

Flamboyant és una editorial independent fundada el 2009. Neix amb la intenció d’apropar petites joies literàries a nens i pares que aprecien un bon llibre.

Editorial Joventut

Editorial independent especialitzada en llibres infantils i juvenils desde 1923 basada a Barcelona.

Editorial Kókinos

Pensem que els bons llibres infantils contribueixen a formar bons lectors. I estem convençuts que els llibres fets amb amor ajuden a crear lectors feliços.

Editorial Libre Albedrío

Som una editorial independent que publiquem àlbum il·lustrat per a tots els públics.

Editorial Milrazones

Editorial que va començar especialitzant-se en assaig per majories, però que de seguida es va enamorar de l’àlbum il·lustrat infantil. Fem llibres que ajuden a pensar i a gaudir.

Fundació Sambori

La Fundació Sambori publica, en la col·lecció Arc de Sant Martí, tots els treballs guardonats en el Premi Sambori a les comarques del PV, des de Primària, fins a les Universitats.

Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació

La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació és un organisme cultural públic creat per la Diputació de València en 1948.

Jollibre (grup Santillana)

Editorial valenciana de literatura infantil i juvenil.

Kalandraka

Kalandraka és una editorial fundada en 1998 i especialitzada en l’edició de llibres infantils. Premi Nacional 2012 a la Millor Labor Editorial del Ministeri d’Educació i Cultura.

La Galera

A La Galera fem llibres infantils , a Catedral, Bridge i :Rata_ publiquem literatura per adults i llibre il·lustrat .

Lata de sal

Editorial independent especialitzada en llibres il·lustrats

Libros del Zorro Rojo

Libros del Zorro Rojo és una editorial independent nascuda a Barcelona i especialitzada en el desenvolupament i la publicació de llibres il·lustrats per a nens, joves i adults.

Llegir en Català

Som un grup d’editorials independents que publiquem en català i que ens associem per crear projectes que ajudin a difondre millor els llibres respectius.

Lletra Impresa Edicions

Editorial valenciana i de qualitat que aspira a proveir als lectors de totes les edats de llibres, especialment literaris, perquè els formen i els entretinguen alhora.

Narval

Editorial independent especialitzada en àlbum il·lustrat i narrativa infantil

Nube Ocho

Promovem el respecte per totes les formes de diversitat. Els llibres són un mitjà divertit per tenir un primer contacte amb sentiments més difícils d’entendre per als més petits.

Onada Edicions

Arrelats a les comarques del Maestrat, els Ports i les Terres de l’Ebre, les nostres propostes passen per aprofundir en el coneixement de la nostra gent, pobles i tradicions.

Pagès Editors

Pagès editors va ser creada per Lluís Pagès l’any 1990 a Lleida. Va néixer per a publicar llibres en llengua catalana i en aquests anys ja ha publicat al voltant de 2.700 títols.

Perifèric Edicions

Perifèric Edicions som una editorial que naix a Catarroja l’any 2004 amb l’objectiu de publicar literatura en la nostra llengua. Actualment comptem amb cinc col·leccions dirigides a públics ben diferents: narrativa infantil, narrativa juvenil, narrativa adulta, poesia i estudis d’història local de la comarca de l’Horta Sud.

Pruna Llibres

Pruna Llibres és una microeditorial valenciana de llibres en català nascuda l’any 2015 i dedicada, sobretot, a la no-ficció i els gèneres híbrids.

Publicacions de la Universitat de València

PUV és el segell editorial de la Universitat de València que publica llibre acadèmic, i obres d’interès general, adreçades a un públic lector ampli amb preocupacions culturals.

Publicacions de la Universitat Jaume I

La Universitat Jaume I manté des de la seua creació, l’any 1991, una intensa activitat editorial que s’ha traduït en el significatiu fons bibliogràfic de la UJI.

Publicacions Universitat d’Alacant

Publicacions de la UA és la editorial universitària des de 1978. Edita la investigació universitària i fomenta la difusió i la divulgació en la comunitat científica i la societat.

Sembra Llibres

Sembra Llibres som una editorial independent, un projecte cooperatiu i arrelat al territori. Creiem en la interrelació entre lectors, autors i editors; en l’intercanvi d’idees.

Som Ara Llibres

Literatura de qualitat amb autors i autores de referència. Publiquem obres contemporànies tant d’autors de prestigi i èxit comercial com de noves veus de la literatura.

Tabarca Llibres

Editorial valenciana de llarga trajectòria especialitzada en la difussió i divulgació de narrativa en valencià i mètodes de aprenentagte de la llengua.

Takatuka

A Takatuka editem llibres perquè petits i joves puguin entendre millor el món en el qual creixeran. Llibres per pensar, riure i somiar, publicats en impremtes locals.

Tàndem Edicions

Segell especialitzat en la literatura infantil i juvenil en l’àmbit valencià. Destaca el seu compromís per una literatura que impulsa valors socials

Thule

Apliquem nous camins literaris, nous formats i materials d’edició, i fem servir el disseny per interpretar i revalorar el text, sempre mitjançant el llibre il·lustrat.

Triangle Postals

Editorial amb una trajectòria consolidada en l’edició de llibres i guies sobre turisme, art, arquitectura, paisatge i cuina.

Vincle

El nostre catàleg té 5 col·leccions: Literatura (literatura adults); Panorama (assaig); Empreses (economia); El Mornell (juvenil); i La Canya de Pescar (infantil).

Wonder Ponder. Filosofia visual per a nens

La sèrie de Filosofia visual per a nens de Wonder Ponder acosta els lectors a algunes de les grans preguntes de la filosofia de manera divertida i atractiva.

Xarxa VIVES d’Universitats

La Xarxa Vives d’Universitats promou les publicacions de les 22 universitats membres de l’associació.

¡Âlbum!

L’associació ¡Âlbum! agrupa a 22 editorials independents. Volem donar visibilitat i rellevància social al gènere àlbum amb la col·laboració de llibreries, escoles i biblioteques.