Qui som      Com arribar      Contacte

Llibreries

Abacus

Carrer de Don Juan de Austria 4
46002, València
963 80 16 55

Ambreta Llibreria

Carrer del Gravador Esteve 11
46004 València
960 65 99 47

Detroit Llibres

Carrer Oliver 5
03802 Alcoi, Alacant
865 77 36 99

El Puerto

Av. Camp Morvedre 151
46520 Sagunt, València
962 67 34 72

La Moixeranga

Plaza Esglesia de Sant Jordi 3
46200 Paiporta, València
963 97 16 42

Llibreria Inter tècnica

Camí de Vera s/n
46022 València
963 69 05 21

Llibreria Seguí

Carrer General Barroso 20
46017 València
963782693

Somnis de paper

Carrer Major 36D
46910 Benetússer, València
963 75 34 31

Tirant lo Blanch

Carrer de les Arts Gràfiques 14
46010 València
963 61 00 48

Trenta-cinc formiguetes

Àngel Guimerà 51
46608 València
963 54 09 13

Editorials

AdiA Edicions

Editorial de Mallorca especialitzada en poesia. Viral i propensa a la passió.

Ajuntament de València

Publicacions de l’Ajuntament de València

Andana editorial

Andana Editorial publica llibres infantils i juvenils i aposta per la qualitat en la creació pròpia i per la difusió en català dels àlbums dels autors i il·lustradors de més prestigi internacional.

Austrohongaresa de Vapors

És una societat limitada de caràcter familiar. El seu objectiu és publicar llibres de tota mena, però en especial prestarà atenció a tot allò relacionat amb la memòria històrica.

Balandra Edicions

Balandra Edicions és una jove editorial independent. Un projecte ambiciós e innovador que pretén anar mésenllà de l’edició i esdevenir un projecte cultural que vol teixir identitat col·lectiva per a enriquir, ampliar i enfortir l’àmbit cultural al nostre País.

Comanegra

Comanegra és una editorial independent que ofereix un ampli i eclèctic catàleg produït amb un segell inconfusible: il•lusió pels llibres i màxima cura en la qualitat.

Combel

Combel Editorial és un segell que des de l’any 1989 edita llibres il·lustrats per a nens i nenes amb la intenció de posar al seu abast uns materials de qualitat.

Drassana

Llibres de la Drassana. Valencians, Mediterranis.
Fem llibres com es construïen vaixells en les drassanes medievals: fruint del procés, cuidant cada detall… Llegir. Paper. Plaer.

Edicions 96

Edicions 96 som una editorial independent de la Ribera. Publiquem llibres en valencià des de fa 20 anys. Fem literatura de proximitat i altres propostes de qualitat.

Edicions Bromera

El catàleg de Bromera està format per gèneres molt diversos i per col·leccions adreçades a totes les edats, combina l’experiència amb el dinamisme d’un equip jove.

Edicions del Buc

Nosaltres som Edicions del Buc, o Buc a seques. Una xicoteta editorial de poesia. Una associació sense ànim de sucre dedicada a la tria, edició, venda i promoció de poemaris.

Edicions del Bullent

Llibres que fan bullir les ganes de llegir.

Edicions Sidillà

Editorial independent creada amb la intenció de publicar llibres sobre etnografia, cultura popular i narrativa de qualitat.

Edicions Tres i Quatre

Actualment, Edicions Tres i Quatre continua jugant un paper fonamental en la promoció cultural des del País Valencià.

Edicions Universitat de Barcelona

Publiquem llibres destinats a difondre el coneixement en temes humanístics, científics, de recerca i pedagògico-docents.

Editorial Barcino

L’Editorial Barcino és una editorial especialitzada sobretot en la publicació de textos catalans antics, des dels orígens fins a la Renaixença.

Editorial Gregal

En el catàleg hi predominen les obres d’història, d’assaig i de narrativa històrica, però també hi trobareu novel·la, poesia, testimonis socials, relats i àlbums il·lustrats.

Editorial Vincle

Editorial independent especialitzada en assaig, economia i empresa i literatura de ficció amb temàtiques socials.

El Petit Editor

El nostres llibres sempre volen anar més enllà del paper, sempre van acompanyats d’una activitat connexa, en forma de paraula o d’imatge.

Fundació Sambori

Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació

Organisme creat per la Diputació de València, continua afavorint la producció editorial i cultural valenciana. Des de l’any 2016 suma a la marca IAM el nom de Centre Valencià d’Estudis i d’Investigacions.

Jollibre Voramar

Editorial valenciana de literatura infantil i juvenil.

L’Encobert

Som valencians i valencianes. Ens agrada passar roses de paper de mà en mà, per tot arreu, secretament. Històries que ens ensenyen a ser més lliures.

Llegir en Català

Som editorials independents de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears que treballem per fer-te arribar els millors llibres en català.

Lletra Impresa Edicions

Editorial valenciana i de qualitat que aspira a proveir als lectors de totes les edats de llibres, especialment literaris, perquè els formen i els entretinguen alhora.

N9U GRUP EDITORIAL

9 Grups Editorial està forman pels segells Cossetània Edicions, Angle Editorial, Eumo Editorial i Quorum Llibres.

Onada Edicions

Onada Edicions és una editorial de Benicarló, un projecte cultural per als territoris de cruïlla. També tenim un compromís amb la millor literatura en català.

Pagès Editors

Pagès editors va ser creada per Lluís Pagès Marigot l’any 1990 a Lleida. Va néixer per a publicar llibres en llengua catalana i ja hem publicat al voltant de 2.700 títols.

Perifèric Edicions

Perifèric Edicions som una editorial que naix a Catarroja l’any 2004 amb l’objectiu de publicar literatura en la nostra llengua. Actualment comptem amb cinc col·leccions dirigides a públics ben diferents: narrativa infantil, narrativa juvenil, narrativa adulta, poesia i estudis d’història local de la comarca de l’Horta Sud.

Pruna Llibres

Pruna Llibres és una microeditorial valenciana de llibres en català nascuda l’any 2015 i dedicada, sobretot, a la no-ficció i els gèneres híbrids.

Publicacions de la Universitat de València

Publicacions de la Universitat de València edita llibre acadèmic, derivat de la recerca, però també obres d’interès general, per a un públic lector ampli amb inquietuds culturals.

Publicacions de la Universitat Jaume I

La Universitat Jaume I manté des de la seua creació, l’any 1991, una intensa activitat editorial que s’ha traduït en el significatiu fons bibliogràfic de la UJI.

Publicacions Universitat d’Alacant

Editorial universitaria.

Sembra Llibres

Som una cooperativa editorial independent. Formem part de l’associació Llegir en Català.

Som Ara Llibres

Som una cooperativa al servei de la cultura, que ens fa ser qui som; col·lectiu, societat i país.

Tabarca Llibres

Editorial valenciana amb més de 25 anys de trajectoria. Publiquem principalment en valencià, amb autors valencians i per la cultura valenciana.

Tàndem Edicions

Tàndem té un doble objectiu, editar llibres de qualitat per a infants i joves, i oferir materials rigorosos i útils per a l’aprenentatge de la nostra llengua.

Tivoli

Editorial que va nàixer centrada en l’edició de llibres de fotografia i que actualment també compta amb un catàleg de narrativa, assaig i poesia.

Triangle Books

Té una trajectòria consolidada en l’edició de llibres
sobre art, arquitectura i paisatge.

Xarxa VIVES d’Universitats

La Xarxa Vives d’Universitats promou les publicacions de les 22 universitats membres i gestiona el portal d’informació i venda electrònica de les publicacions universitàries e-BUC.