La Plaça del Llibre viatja amb l’EMT

El transport públic mou cada dia a milers de passatgers que es traslladen d’un punt a altre de la ciutat, i que busquen la manera d’ocupar el temps entre el punt d’eixida i d’arribada amb la lectura. Per a la pròxima edició de la Plaça del Llibre s’ha potenciant la col·laboració de l’EMT en l’esdeveniment mitjançant diferents línies d’actuació, centrades en la difusió de les activitats que es desenvoluparan entre l’1 i el 4 de novembre a la plaça de l’Ajuntament de València.

D’una banda, s’han retolat els laterals de 3 autobusos de diferents línies amb la imatge gràfica de la campanya. A l’interior d’altres 5 vehicles s’han instal·lat vinils amb el cartell de l’esdeveniment i la promoció d’un concurs de microrelats mitjançant el Twitter. A més, la marquesina de la parada de l’autobús de la plaça de l’Ajuntament també compta amb la publicitat de la Plaça del Llibre. Finalment, s’ha contractat una campanya de comunicació amb l’emissió d’anuncis que es podran visualitzar en almenys 7 línies del centre i circulars de Grans Vies, i s’emetran notícies de suport dins la graella informativa cultural del circuit televisiu de l’EMT sobre les llibreries participants i les activitats organitzades.

A més, el diumenge 4 de novembre es realitzarà a la Plaça del Llibre una jornada lúdica destinada al públic infantil i, repetint l’experiència de la passada edició, EMT participarà en aquesta festa amb la presència del bus amb el vinil de l’esdeveniment, Superbús, Superbusina, música, balls, sortejos i altres activitats per als més menuts, adaptades al context de foment de la lectura en valencià.

La Plaça del Llibre és una celebració de la literatura, i a la vegada un homenatge a tots els professionals que dia a dia treballen pels llibres en valencià. Ha de ser un punt de trobada, punt neuràlgic per a l’intercanvi de mercaderies i de sabers. En l’edició de 2017 més de 10000 persones van visitar la Plaça del Llibre i van participar en les activitats organitzades.