Prop de 60 editorials participen a la Plaça del Llibre

Per a la 6a edició de la Plaça del Llibre han confirmat la participació en l’esdeveniment prop de 60 editorials o grups d’editorials valencianes i d’altres territoris de llengua catalana. Posaran a l’abast del públic més de 6.000 títols, que convertiran la Plaça de l’Ajuntament de València en un dels aparador més grans de llibres per tal de visibilitzar les obres escrites en la nostra llengua.

Hi trobarem les grans editorials valencianes, Andana, Tabarca, Bullent i Bromera, així com altres iniciatives emergents, com Edicions del Buc o Balandra. També tindrà un espai destacat a la Plaça del Llibre la Xarxa Vives de  les Universitats, que promou les publicacions de les 22 universitats membres, entre les quals es troben la de València, la d’Alacant i la Jaume I de Castelló, així com la Universitat de Barcelona. A més, participen amb una caseta pròpia l’Associació Àlbum, d’editorials independents de literatura infantil, i l’Associació APPEC, de publicacions periòdiques en català.

Clica al següent enllaç per a conèixer totes les editorials que formaran part de la pròxima edició de la Plaça del Llibre: http://placadelllibre.com/vlc/expositors/