Qui som      Com arribar      Contacte

Llibres i màgia a La Plaça del Llibre

L’escriptora Anna Moner, Ambaixadora de la Lectura 2017, i el mag Ruben Aparisi conversaran sobre llibres i  màgia dins dels actes  programats a la Plaça del Llibre per aquesta vesprada de divendres.

Quina és la relació entre la màgia i la lectura? Quins llibres són els favorits d’un mag? Harry Potter, tal vegada? Per què li agrada tant la màgia a l’Ambaixadora de la Lectura?  Aquestes són algunes de les preguntes a les que respondran Anna Moner i Ruben Aparisi de manera divertida i, quasi segur que hi haurà més d’un truc de màgia.

Com Ambaixadora de la Lectura, Anna Moner, autora de les novel·les  Les mans de la deixebla i El retorn de l’Hongarès (Edicions Bromera), és l’encarregada de representar a les lletres valencianes a tots els mitjans de comunicació amb l’objectiu de difondre la lectura i el llibre entre els valencians i valencianes.  Moner és la primera Ambaixadora de  Lectura a la Comunitat Valenciana, un projecte integrat dins de les accions del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura de la Generalitat Valenciana.

Nascut a Vinalesa (L’Horta Nord), el mag Ruben Aparisi és una ferma promesa de l’il·lusionisme a terres valencianes. Molt popular per les seues actuacions, barreja innocència i gran sentit de l’humor a les seues actuacions, el que l’han fet molt popular entre el públic juvenil.