Expositors

80 mundos

Andana editorial

Editorial valenciana especialitzada en literatura infantil i juvenil.

edelvives

Edelvives

Valencians. Mediterranis.

Ediciones 96

Edicions 96

Som una editorial valenciana, amb seu a La Pobla Llarga, comarca de la Ribera Alta, que es dedica principalment a la producció de llibres i agendes escolars.

edicions del buc

Edicions del Buc

Edicions del Buc és una editorial independent de poesia d’ací­ i del món.

Edicions del Bullent

Edicions del Bullent

Naix el 1983 amb vocació d’abastir els valencians de llibres en la seua llengua. Ara comptem amb col·leccions de narrativa infantil i d’adults, d’assaig i suport a l’ensenyament.

Escola Valenciana

Institucio Alfons el Magnanim

Institució Alfons el Magnànim

El Magnànim, gestionat per la Diputació de València, es una editorial pública d’investigació i divulgació amb més de 70 anys d’història i 1.300 tí­tols publicats.

Institut d’Estudis Catalans

Lletra impresa

Lletra Impresa Edicions

Publiquem literatura en tots els gèneres i per a tots els públics: narrativa, assaig, biografies, temes històrics, poesia i llibres per a infants i joves.

Onada

Onada Edicions

Som una editorial que aprofundim en el coneixement del patrimoni del paí­s dotant-lo d’un projecte cultural. Publiquem obres infantils il·lustrades, narrativa, poesia i no-ficció.

Pruna Llibres

Pruna Llibres és una microeditorial valenciana. Publiquem llibres de molts colors, tot i que el que més ens agrada són la no-ficció i els gèneres híbrids.

Publicacions Universitat d’Alacant

Publicacions UA és la unitat encarregada d’editar la investigació universitària, amb l’objectiu de fomentar-ne la difusó i la divulgació entre la comunitat científica i la societat

Tàndem Edicions

Tàndem edita llibres de qualitat per a infants i joves i materials per a l’aprenentatge de la nostra llengua.

Universitat d’Alacant

Vincle Editorial

Editorial valenciana amb un catàleg amb 6 col·leccions: Literatura, Panorama (assaig), El Mornell (juvenil), La canya de pescar (infantil), Poesia, Economia i Miscel·lània (cuina).