L’AELC desembarca a la Plaça del Llibre amb una sessió de micro obert

 L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) ha inundat de paraules  la 4a Plaça del Llibre d’Alacant durant una sessió de micro obert que ha tingut lloc el matí del dissabte 15 de febrer.

Així, a partir de les 13h els autors socis de l’AELC han realitzat una lectura pública dels seus textos. En aquest carrusel de paraules han participat Marc Granell, Josep Piera, Inma López Pavia, Juli Capilla
Mercè Climent i Lliris Picó

Aquest gran encontre de la producció editorial en valencià, que forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura 2017-2021 (PVFLL), celebra la 4a edició a la plaça del Port del  14 al 16 de febrer. Es tracta d’una iniciativa organitzada per la Fundació FULL, el Gremi de Llibreters Independents de les Comarques Alacantines, la Universitat d’Alacant, Escola Valenciana, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i Acció Cultural del País Valencià. A més, compta amb el suport de la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana i de l’Institut d’Estudis Catalans.