El Pont presenta ‘Estats d’excepció’ amb un recital de poesia

L’associació El Pont – Cooperativa de Lletres ha presentat durant la vesprada d’aquest divendres 16 d’octubre l’obra Estats d’excepció amb un recital de poesia a la plaça Santa Clara. Aquesta obra constitueix un projecte en clau col·lectiva que commemora el 10è aniversari de l’entitat literària de la capital de la Plana.

En concret, els membres de l’associació El Pont que han participat en aquest encontre poètic ubicat dins de la 2a Plaça del Llibre de Castelló han sigut: Aina Garcia-Carbó, Josep Usó, Rosa Miró, Joan Andrés Sorribes i Manel Pitarch. Així, durant la vesprada, els cinc creadors han compartit les seues composicions amb el públic reunir a Santa Clara.

El Pont Cooperativa de Lletres és una entitat de caràcter intercomarcal que associa escriptors/es i estudiosos/es de la literatura de la Plana, l’Alcalatén, el Maestrat i els Ports, amb l’objectiu de difondre l’activitat literària en llengua catalana al nostre territori. Per la seua banda, la Plaça del llibre de Castelló està organitzada per la Fundació FULL, l’Associació d’Editors del País Valencià, el Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i Acció Cultural del País Valencià. La iniciativa, que forma part del Pla valencià de foment del llibre i la lectura 2017-2021 (PVFLL), també compta amb el suport de la Generalitat Valenciana, Escola Valenciana, El Pont Cooperativa de Lletres, la Universitat Jaume I i l’Ajuntament de Castelló.