Expositors

Llibreries

Llibreria Babel

Es tracta d’una llibreria general. Amb una superície d’exposició de 600 m2. Un fons de més 50.000 llibre, amb tres seccions temàtiques tractades especialmente, com ara, Valencià, novel·la i infantil/juvenil. Babel és una LLIBRERIA CULTURAL, que desenvolupa una agenda mensual d’actes i activitats culturals de tot tipus (uns 15 actes(mes)

Plácido Gómez

Rincón de Duendes

Librería especializada en literatura infantil y juvenil.

Azul

Xicoteta i acollidora

Llig Llibreria

Amb nosaltres trobaràs els llibres més actuals i els que més s’acoblen al lector… des dels best-sellers fins als contes infantils i llibres de fulles grosses per als primers lectors. I joguines educatives i puzles perquè els menuts puguen divertir-se. També us oferim el material escolar i d’oficina que necessiteu.

Editorials

Andana

Andana és una editorial valenciana de literatura infantil i juvenil. Ens encanten els llibres il·lustrats, la poesia i les històries que ens fan somiar.

APPEC

L’APPEC representa les editorials de revistes i mitjans digitals en llengua catalana. Més de 200 capçaleres de 30 temàtiques diferents que també trobareu a l’iQUIOSC.cat.

Bullent

Comencem a publicar el 1983. Ara comptem amb col·leccions de narrativa per als més menuts i per als més grans, i també d’assaig i de suport a l’ensenyament.

Fundació Nexe

La Fundació Nexe té com a missió contribuir a la millora i al progrés de la societat valenciana mitjançant la generació, la difusió i el debat d’idees.

Fundació Sambori

Són textos escrits per xiquets i xiquetes, guardonats en el premi sambori, concurs de literatura en valencià.

Institut Alfons el Magnànim

El Magnànim, gestionat per la Diputació de València, es una editorial pública d’investigació i divulgació amb més de 70 anys d’història i 1.300 títols publicats.

Lletra Impresa Edicions

Editorial en llengua catalana de literatura: narrativa, assaig, literatura infantil i juvenil.

Onada Edicions

Editorial independent valenciana centrada en àlbum il·lustrat, narrativa, ficció, assaig i llibre de territori del Maestrat i els Ports.

Publicacions Universitat Jaume I

Publicacions de la Universitat Jaume I, l’editorial universitària de Castelló, es gestiona des del Servei de Comunicació i Publicacions.

Sembra Llibres

Sembra Llibres som una editorial independent i cooperativa que naix l’any 2014 amb la voluntat de sumar experiències i esforços.

Tigre de paper

Tigre de Paper hem publicat un centenar d’obres que contribueixen a desenvolupar el pensament crític, teixir identitat col·lectiva i enriquir l’àmbit literari en llengua catalana.

Vincle Editorial

Editorial independent amb 8 col·leccions: Literatura, Panorama, Poesia, La canya de pescar, El mornell, Empreses, Miscel·lània

Batidora Ediciones

En Batidora Ediciones publicamos libros para una vida mejor… libros que hablan de bienestar, que invitan a reflexión y plantean nuevos horizontes; pero sobre todo libros que conectan los lectores con el placer de leer.

Editorial Angle

Empresa editorial independent.Des del seu naixement l’any 1992, Angle Editorial ha tingut la voluntat de convertir-se en una alternativa al món editorial en català caracteritzada per la recerca de la qualitat, tant pel que fa als continguts com als aspectes formals.