La Plaça del Llibre de Castelló inaugura la seua primera edició

La Plaça del Llibre de Castelló ja està en marxa! El gran encontre de la literatura escrita en valencià va celebrar el dijous, 24 d’octubre, la inauguració de la seua primera edició, que tindrà lloc a la plaça Santa Clara de la ciutat fins al diumenge 27.

A l’acte inaugural d’aquesta iniciativa van assistir la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Verònica Ruiz; el regidor de Plurilingüisme, Francesc Mezquita; el secretari de Compromís a Castelló, Ignasi Garcia, i la rectora de l’UJI, Eva Alcón Soler. També van participar en aquesta primera jornada de Plaça Jesús Figuerola, president de la Fundació FULL; Àfrica Ramírez Olmos presidenta de l’AEPV; Natxo Badenes, president d’Escola Valenciana; Pere Duch, representant del Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, i Aina Garcia-Carbó, presidenta d’El Pont Cooperativa de Lletres.

Durant les quatre jornades de la Plaça, els visitants no solament podran descobrir tota mena de títols per a omplir les prestatgeries, sinó que també podran gaudir de més de 40 activitats programades: taules redones, presentacions de novetats editorials, trobades amb autors, espectacles infantils… En aquesta primera edició, els autors i autores seran els grans protagonistes, amb una trentena de creadors convidats. Castelló se suma així a un projecte que ja està present a València, que celebrarà la 7a edició del 30 d’octubre al 3 de novembre, i Alacant, que acollirà la seua 4a edició del 20 al 23 de febrer de 2020.