Oberta la convocatòria per a proposar activitats per a la Plaça del Llibre de Castelló

La Plaça del Llibre de Castelló celebrarà la primera edició del 24 al 27 d’octubre de 2019 i vol que les editorials participen en la programació. Per això, fins al 16 de setembre està oberta la convocatòria per a proposar activitats al voltant dels llibres: encontres amb autors, presentacions, tallers, iniciatives d’animació lectora i altres formats que conviden a estimar els llibres. Sin tens una editorial, t’esperem!

A la Plaça, la participació de les editorials és transcendental. A més, aquesta és una edició especial, ja que és la primera experiència de la Plaça del Llibre a Castelló de la Plana. Per tant, el vostre paper actiu és essencial per a la celebració de l’esdeveniment i la considerem una oportunitat de revivar el món del llibre a Castelló i rodalies. Ens agradarà acollir tantes activitats com siga possible, tot i que es prioritzarà en les activitats que involucren les obres publicades en l’últim any i mig.

La Plaça del Llibre és un projecte coordinat per la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) i organitzat amb la col·laboració de l’Associació d’Editors del País Valencià, el Gremi de Llibrers de València, el Gremi de Llibreters Independents de les Comarques d’Alacant, el Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i Acció Cultural del País Valencià. La iniciativa, que forma part del Pla valencià de foment del llibre i la lectura 2017-2021 (PVFLL) també compta amb el suport de la Generalitat Valenciana i Escola Valenciana, a més d’entitats corresponents a cada ciutat participant.

Amb la voluntat de consolidar-se com el gran encontre literari i urbà de la tardor i l’hivern,  la ciutat de València acollirà la 7a edició d’aquest esdeveniment del 30 d’octubre al 3 de novembre. Per a Alacant, es tractarà de la seua 4a entrega, que tindrà lloc del 14 al 16 de febrer. A aquestes cites, s’hi suma Castelló, que celebrarà la seua primera Plaça del Llibre del 24 al 27 d’octubre. Al llarg dels darrers anys, la Plaça del Llibre s’ha establit com un dels esdeveniments principals de la literatura escrita en valencià i actua també com a punt de trobada per als amants de la lectura. Amb les editorials valencianes com a protagonistes, durant les diferents cites de la Plaça, els visitants no solament podran descobrir nous títols per a omplir les seues prestatgeries, sinó que també podran gaudir d’activitats complementàries

Carpa amb expositors de llibres Plaça del Llibre