Expositors

Editorials

9 Grup Editorial

Grup editorial format pels segells Angle Editorial, Cossetània Edicions i Eumo Editorial

A buen paso

A buen paso

A buen paso publica llibres molt il·lustrats per a caminants curiosos

adia edicions

AdiA Edicions

Editorial de proximitat. Poesia revolta i arrelament a la terra. La revolta vindrà de les perifèries.

alia edicions

Aila Edicions

D’Altea. Edita pocs i exclusius títols, però amb voluntat d’excel·lència. Vinculada als Premis Altea de Literatura i Investigació

Ajuntament de València

Editorial institucional centrada en la ciutat de València a través de les més diverses disciplines: de l’urbanisme a l’arqueologia, de la gastronomia a l’art.

Andana editorial

Publiquem per sorprendre, emocionar i riure i aprendre amb els lectors. I si ho aconseguim amb els més importants del món, els petits lectors, estarem feliços de seguir

Appec

Appec editors de revistes i digitals

Associació de revistes periòdiques en català i digitals

Austrohongaresa de Vapors

La Companyia Austrohongaresa de Vapors és una editorial valenciana que publica llibres relacionats amb la memòria històrica.

Balandra Edicions

Un segell que va més enllà de l¹edició de llibres per esdevenir un projecte cultural. Té 2 col·leccions: una de narrativa, «Literatures», i un altra de pensament, «Intervencions».

Combel Editorial

Combel és un segell que des del 1989 edita llibres per a infants amb la intenció de posar al seu abast materials de qualitat que els acompanyin en la seva formació com a lectors.

Drassana

Llegir. Paper. Plaer.​​
Valencians. Mediterranis.

edelvives

Edelvives

A Edelvives Comunitat Valenciana apostem pels nostres autors i il·lustradors i publiquem tant materials educatius com literatura infantil i juvenil en valencià.

Ediciones 96

Edicions 96

Som una editorial valenciana amb més de deu anys d’història. Se’ns coneix per les nostres col·leccions de literatura infantil i poesia, així com per les nostres agendes escolars.

Bromera

Edicions Bromera

El nostre catàleg està format per gèneres i col·leccions adreçades a totes les edats, i combina l’experiència de 30 anys de trajectòria amb el dinamisme d’un equip jove.

Edicions de la Universitat de Barcelona

A Edicions UB publiquem llibres destinats a difondre el coneixement en temes humanístics, científics, de recerca i pedagògico-docents.

Edicions de la Universitat de les Illes Balears

La finalitat d’Edicions UIB és la producció, gestió i promoció de les edicions generades per la institució universitària.

Edicions de la Universitat Politècnica de Catalunya

Iniciativa Digital Politècnica

edicions del buc

Edicions del Buc

Edicions del Buc som una xicoteta casa editorial de poesia. Editem poesia en atenció als nostres gustos i temperaments, en atenció a les nostres magres butxaques.

Edicions del Bullent

Edicions del Bullent

Comencem a publicar el 1983. Ara comptem amb col·leccions de narrativa per als més menuts i per als més grans, i també d’assaig i de suport a l’ensenyament.

EdictOràlia Llibres i Publicacions

EdictOràlia sorgeix de la necessitat de pensar la creació, els seus processos i eines, les seues aportacions i implicacions en un moment de gran agitació artística.

Barcino

Editorial Barcino

Editorial històrica, fundada el 1924, dedicada a la recuperació, difusió i promoció dels clàssics catalans.

comanegra

Editorial Comanegra

“Comanegra és una editorial independent que ofereix un ampli i
eclèctic catàleg produït amb un segell inconfusible: il·lusió pels llibres i
màxima cura en la qualitat.”

Editorial de la Universitat Politècnica de València

Llibres de ciència, tecnologia i art

Editorial Joventut

Editorial independent especialitzada en llibres infantils i juvenils des de 1923 basada a Barcelona.

Fundacio Sambori

Fundació Sambori

Publiquem els treballs del Premi Sambori, concurs de literatura en valencià, de tots els guardonats i guardonades de totes les comarques participants d’arreu del País Valencià.

Institucio Alfons el Magnanim

Institució Alfons el Magnànim

La Institució Alfons el Magnànim és un organisme cultural gestionat per la Diputació de València. La seua funció principal és la d’editorial pública de recerca i de divulgació.

jollibre

Jollibre

Literatura infantil i juvenil en valencià

Kalandraka

Kalandraka

Kalandraka és una editorial fundada en 1998 i especialitzada en l’edició de llibres infantils. Premi Nacional 2012 a la Millor Labor Editorial del Ministeri d’Educació i Cultura.

La Galera

La Galera

Literatura juvenil i infantil, i també adult.

Libros del Zorro Rojo

Libros del Zorro Rojo és una editorial independent nascuda a Barcelona i especialitzada en el desenvolupament i la publicació de llibres il·lustrats per a nens, joves i adults.

Lleonard muntaner

Lleonard Muntaner, Editor

Lleonard Muntaner, Editor va ser fundada l’any 1994 per Lleonard Muntaner i Mariano, doctor en Història i especialista en història jueva de Mallorca.

Lletra impresa

Lletra Impresa Edicions

Som una editorial en català que aspira a proveir als lectors de totes les edats de llibres, especialment literaris, perquè els formen i els entretinguen alhora.

nubeOcho

NubeOcho

Promovem el respecte per totes les formes de diversitat. Els llibres són un mitjà divertit per tenir un primer contacte amb sentiments més difícils d’entendre per als més petits.

Onada

Onada Edicions

A Onada apostem per la literatura amb obres dels nostres millors escriptors. Impulsem àlbums infantils il·lustrats d’autors internacionals. Un projecte cultural amb el territori.

Perifèric Edicions

Perifèric Edicions és una petita editorial que des de Catarroja publica llibres en la nostra llengua.

Pruna Llibres

Pruna Llibres és una microeditorial valenciana. Publiquem llibres de molts colors, tot i que el que més ens agrada són la no-ficció i els gèneres híbrids.

Publicacions de la Universitat de València

PUV és el segell editorial de la Universitat de València. Edita llibre acadèmic, però també obres d’interès general, adreçades a un públic lector ampli amb preocupacions culturals.

Publicacions de la Universitat Jaume I

La Universitat Jaume I manté, una intensa activitat editorial amb un significatiu fons bibliogràfic, ampli, tant en el nombre de títols com en la diversitat temàtica que tracten.

Publicacions Universitat d’Alacant

Publicacions de la UA s’encarrega d’editar la investigació universitària. Publica llibres des de 1978. També compta amb un portal per a les revistes científiques de la UA

Scito Edicions

Sembra Llibres

Sembra Llibres som una editorial independent, un projecte cooperatiu i arrelat al territori que naix amb la voluntat de sumar experiències i esforços.

Som Amsterdam

Som una editorial cooperativa al servei de la cultura catalana

Som Ara Llibres

Som una editorial cooperativa al servei de la cultura catalana

Tabarca Llibres

Editorial valenciana de llarga trajectòria especialitzada en la difussió i divulgació de narrativa en valencià i mètodes de aprenentagte de la llengua.

Takatuka

Takatuka

A Takatuka editem llibres perquè petits i joves puguin entendre millor el món en el qual creixeran. Llibres per pensar, riure i somiar, publicats en impremtes locals.

Tàndem Edicions

Tàndem edita llibres de qualitat per a infants i joves i materials per a l’aprenentatge de la nostra llengua.

thule

Thule

Apliquem nous camins literaris, nous formats i materials d’edició, i fem servir el disseny per interpretar i revalorar el text, sempre mitjançant el llibre il·lustrat.

Tigre de Paper Edicions

Editorial cooperativa de literatura crítica en català.

Triangle Postals

Editorial menorquina que compta amb una trajectòria consolidada en l’edició de postals i llibres sobre turisme, art, fotografia, arquitectura, cultura, patrimoni i paisatge.

Vincle Editorial

Editorial generalista radicada a València. El nostre catàleg en català integra sis col·leccions: narrativa, assaig, poesia, economia, cuina, infantil i juvenil.

Wonder Power filosofia visual para niños

Wonder Ponder

La sèrie de Filosofia visual per a nens de Wonder Ponder acosta els lectors a algunes de les grans preguntes de la filosofia de manera divertida i atractiva.

Xarxa VIVES d’Universitats

La Xarxa Vives d’Universitats promou les publicacions de les 22 universitats membres i gestiona el portal d’informació i venda electrònica de les publicacions universitàries e-BUC.

Album

¡Âlbum!

¡Âlbum! és una iniciativa de 22 editorials destinada a donar visibilitat i rellevància social al gènere àlbum per construir una societat amb esperit lliure i literari.

Llibreries

Abacus

Llibreria de fons especialitzada en literatura infantil i juvenil

La Llibreria de la Universitat

La Llibreria de la Universitat ofereix els fons publicats per les universitats espanyoles i institucions públiques dedicades a la investigació i difusió de la ciència i la cultura.

La Rossa

Llibreria especialitzada en autores

Palmaret

Tirant lo Blanch

La llibreria Tirant lo Blanch va neixer al 1976 al carrer Arts gràfiques, al costat de les facultats de la Universitat de València i avui en dia disposà de 4 llibreries a València.