Fronteres entre la ficció i l’autoficció, conversa per a un bon inici de cap de setmana

blank

Que no saps què fer aquest cap de setmana? Cansat o cansada que tots els dies siguen igual per a tu? Doncs, posa-li una solució a aquest problema! Vine a la Plaça del Llibre de Castelló, que tindrà lloc del 10 al 13 de novembre a la plaça de l’Hort dels Corders. En aquestes jornades t’oferim presentacions de llibre, conferències, converses… fins i tot concerts!

blank
blankUna de les converses que us pot resultar molt interessant és Fronteres entre la ficció i l’autoficció, realitzada per Muriel Villanueva, Aina Fullana, Raquel Ricard i Mariló Àlvarez. Entenem per ficció el gènere literari que consisteix a narrar històries que no han tingut lloc en la realitat i el lector n’és conscient. En canvi, entenem per autoficció el gènere en què l’autor s’inspira de les seues experiències vitals per elaborar el text, però els personatges, els fets o ambdues coses a l’hora no es corresponen del tot a la realitat.

blank
blank

Tindrem el plaer de tenir aquestes grans autores aprofundint en aquests gèneres divendres dia 11 de novembre a les 18:00 h en la Plaça del Llibre. Com que són autores que tenen una gran importància en la literatura catalana actual, de segur que ens expliquen d’allò més bé quins passos hem de seguir per elaborar un text de ficció o d’autoficció i quina és la seua visió pel que fa a aquests gèneres. Serà una jornada molt entretinguda i a la vegada aprendreu moltes coses que probablement no havíeu sentit parlar abans. Us esperem a tots a la 4a Plaça del Llibre de Castelló!