Expositors

 Llibreria Ambra

Librería con un gran fondo editorial. Venta física en tienda real y online. Programación cultural durante todo el año.

 Llibreria Ferrer

 

 Llibreria Gavina

Especializadas en literatura infantil y juvenil.

Andana editorial

Editorial valenciana especialitzada en literatura infantil i juvenil.

Balandra Edicions

Un segell que va més enllà de l’edició de llibres per esdevenir un projecte cultural que pretèn teixir d’identitat col·lectiva i enriquir, ampliar i enfortir l’àmbit literari.

edelvives

Edelvives

Valencians. Mediterranis.

Ediciones 96

Edicions 96

Som una editorial valenciana, amb seu a La Pobla Llarga, comarca de la Ribera Alta, que es dedica principalment a la producció de llibres i agendes escolars.

Bromera

Edicions Bromera

El nostre catàleg està format per gèneres i col·leccions adreçades a totes les edats, i combina l’experiència de 30 anys de trajectòria amb el dinamisme d’un equip jove.

Edicions del Bullent

Edicions del Bullent

Naix el 1983 amb vocació d’abastir els valencians de llibres en la seua llengua. Ara comptem amb col·leccions de narrativa infantil i d’adults, d’assaig i suport a l’ensenyament.

Edicions Tívoli

 

Galés Edicions

Galés Edicions és un segell editorial de publicació de llibres en valencià i català pertanyent al Grup Editorial Sargantana. La denominació naix com a homenatge a Jerònima Galés, impressora i editora valenciana del segle XVI i coneguda pels seus projectes editorials i qualitat de totes les seues publicacions.

Institucio Alfons el Magnanim

Institució Alfons el Magnànim

El Magnànim, gestionat per la Diputació de València, es una editorial pública d’investigació i divulgació amb més de 70 anys d’història i 1.300 tí­tols publicats.

Lletra impresa

Lletra Impresa Edicions

Publiquem literatura en tots els gèneres i per a tots els públics: narrativa, assaig, biografies, temes històrics, poesia i llibres per a infants i joves.

Onada

Onada Edicions

Som una editorial que aprofundim en el coneixement del patrimoni del paí­s dotant-lo d’un projecte cultural. Publiquem obres infantils il·lustrades, narrativa, poesia i no-ficció.

Perifèric Edicions

Perifèric Edicions és una petita editorial que des de Catarroja publica llibres en la nostra llengua.

Publicacions de la Universitat de València

L’objectiu bàsic de PUV és la difusió de la producció científica i intel·lectual generada a la Universitat de València a través de la confecció de llibres i revistes.

Tigre de Paper

Editorial cooperativa que contribueix a desenvolupar el pensament crític, teixir identitat col·lectiva i enriquir l’àmbit literari en llengua catalana.

Tramuntana Editorial

 

Vincle Editorial

Editorial valenciana amb un catàleg amb 6 col·leccions: Literatura, Panorama (assaig), El Mornell (juvenil), La canya de pescar (infantil), Poesia, Economia i Miscel·lània (cuina).