Josep Chaqués

Conta els primers moviments de l’escola en valencià des d’un centre de la comarca de la Ribera i el naixement de les Trobades en valencià i d’Escola Valenciana-Federació d’Associacions per la Llengua.

blank

Autor/a

Josep Chaqués

Josep Chaqués ha estat mestre de valencià i ha fet de l’ensenyament en la nostra llengua un dels seus objectius vitals. L’any 1985, com a director de l’escola Trullàs de Benifaió, va aconseguir que s’hi implantara l’ensenyament en valencià i es fera la 1a Trobada d’Escoles en valencià. President fundador i membre actiu d’Escola Valenciana-Federació d’Associacions per la Llengua i president fundador de la Fundació Sambori i del concurs de literatura en valencià Premi Sambori.

Títol

Nosaltres, primers moviments de l’Escola Valenciana

Quan?

Dissabte, 12 febrer 2022 | 13:00

Editorial

Fundació Sambori

Warning: Illegal string offset 'url' in /usr/home/placadelllibre.com/web/wp-content/themes/placadelllibre/templates/components/elements/card-signature.php on line 52 Warning: Illegal string offset 'title' in /usr/home/placadelllibre.com/web/wp-content/themes/placadelllibre/templates/components/elements/card-signature.php on line 53 Warning: Illegal string offset 'target' in /usr/home/placadelllibre.com/web/wp-content/themes/placadelllibre/templates/components/elements/card-signature.php on line 54