Josep Colomer

Benià és un poble costaner de terres de secà on la lluna marca el ritme de la vida. Els seus habitants, gent prudent i arrelada als costums, sempre la miren a l’hora de sembrar el favar o de trascolar el vi, quan han de comprar una nevera o abans de començar un festeig o de fer testament. La lluna vella és garantia de bona collita o esperança de vi ben equilibrat.

blank

Autor/a

Josep Colomer

Josep Colomer (Benitatxell, 1957) és escriptor, mestre i llicenciat en filologia catalana. El 2019 es donà a conèixer en el món literari amb Les espines del peix, obra amb què guanyà el Premi Andròmina de Narrativa dels Premis Octubre. Fins aleshores, la seva obra s’haviacentrat en l’arquitectura tradicional i en l’edició de les memòries d’un vicari de la comarca de la Marina. Posteriorment, també ha guanyat el Premi de Novel·la Antoni Bru d’Elx 2021 amb Soldats de lleva.

Títol

Històries de la lluna vella

Quan?

Divendres, 20 maig 2022 | 17:30 – 18:30

Editorial

Edicions Tres i Quatre

Warning: Illegal string offset 'url' in /usr/home/placadelllibre.com/web/wp-content/themes/placadelllibre/templates/components/elements/card-signature.php on line 52 Warning: Illegal string offset 'title' in /usr/home/placadelllibre.com/web/wp-content/themes/placadelllibre/templates/components/elements/card-signature.php on line 53 Warning: Illegal string offset 'target' in /usr/home/placadelllibre.com/web/wp-content/themes/placadelllibre/templates/components/elements/card-signature.php on line 54