Josepa Montagut i Mariner

Ja fa un temps que em vaig decidir a fer un poemari sobre la nostra llengua. En primer lloc, i com en altres ocasions, vaig pensar en el títol de l’obra. Un títol que mostrara el meu amor per ella, la passió que pose en la seua defensa, en el seu conreu, molt d’amor. Vaig començar a escriure’l pensant en els problemes que tenim els catalanoparlants, a banda del munt de menyspreus totals i continus que s’acumula al País Valencià.
A mesura que anava creant un poema, em va sobreposar la idea de fer versos sobre gramàtica de la llengua, també d’homenatges a persones que, com m’ha ocorregut a mi, estimen el valencià i lluiten per ell. Mai els podrem agrair prou la seua militància lingüística. En resum, el llibre és un cant ple d’admiració per la nostra llengua. Fem-li molts besos.

blank

Autor/a

Josepa Montagut i Mariner

Sóc Josepa Montagut Mariner, nascuda a Montcada de l’Horta el dia 17 de novembre de 1955. A hores d’ara continue vivint a Montcada com sempre. Treballe a la Facultat de Filosofia i Ciències de la Educació, com a Cap d’Unitat de Gestió en la Secretaria del Centre, entre documents i matrícules d’estudiants. Per a aconseguir-ho vaig haver d’estudiar taquigrafia i mecanografia en l’acadèmia Hispaval, aprovant en l’any 77 les oposicions d’administrativa en la Universitat de València.

Títol

Una besada a la llengua

Quan?

Diumenge, 22 maig 2022 | 18:00 – 19:00

Editorial

Onada Edicions

Comprar llibre