Vicent Baydal

Sabies que Adolf Hitler va tindre esclaus valencians durant la Segona Guerra Mundial? O que les Falles de València es van celebrar a Tarragona durant molts anys? O que el rei Jaume I va tindre una amant a Alzira? I per què ens representa un rat penat? O qui era l’invencible pilotari, i perdulari, Xiquet de Simat? A quin castic va sotmetre el règim franquista a les dones represaliades en la postguerra?

blank

Autor/a

Vicent Baydal

Vicent Baydal (València, 1979) és doctor en Història Medieval, editor i cronista de la ciutat de València. Ha exercit com a investigador i professor en el Consell Superior d’Investigacions Científiques, l’Institut Universitari Europeu de Florència i les Universitats d’Oxford, Cambridge i Jaume I de Castelló. És membre del Grup Harca, forma part del Consell de Redacció de la revista cultural Lletraferit i manté en Internet el blog i el perfil de Facebook Vent d Cabylia. És autor o coautor de llibres com "Fer Harca. Històries medievals valencianes" (2014), "Vent d Cabylia. Històries de la història dels valencians" (2015), "Els valencians, des de quan són valencians?" (2016), "València no s’acaba mai" (2016)" i "Del Sénia al Segura. Breu història dels valencians" (2018).

Títol

Matèria de València. Fets i personatges sorprenents de la nostra història

Quan?

Dissabte, 21 maig 2022 | 19:00 – 20:00

Editorial

Llibres de la Drassana

Warning: Illegal string offset 'url' in /usr/home/placadelllibre.com/web/wp-content/themes/placadelllibre/templates/components/elements/card-signature.php on line 52 Warning: Illegal string offset 'title' in /usr/home/placadelllibre.com/web/wp-content/themes/placadelllibre/templates/components/elements/card-signature.php on line 53 Warning: Illegal string offset 'target' in /usr/home/placadelllibre.com/web/wp-content/themes/placadelllibre/templates/components/elements/card-signature.php on line 54