Joan Tur

Què faries si disposares de les 24 hores del dia?
En un món futur, asfixiant i estranyament reconeixible, el nostre personatge s’embarca en una investigació per a trobar la seua dona, que ha desaparegut sobtadament. Amb l’ajuda d’una companya de treball, d’una prostituta i d’una jove que es converteix en el seu ‘oracle’, emprén un viatge per a descobrir què vol fer amb la seua vida.
Una ciutat hostil, rodeja de muralles, que impedeix l’accés de nouvinguts, i on només els medicats tenen opcions de prosperar és l’escenari de l’acció fins que el protagonista decideix anar-se’n extramurs. Arriscar la vida és l’únic camí que troba per serntir-se viu.
No dormir era el somni d’una societat ansiosa per tindre més temps, però viure un dia sense final no és tan senzill com sembla.
“Perquè eixa és la qüestió que ens ha portat fins ací. No haver de parar mai. Els beneficis infinits, poder omplir cada segon de la nostra vida fins l’extenuació. Les pastilles eren la resposta ansiada a tot això. Ja ho podíem fer de facto, ja no necessitàvem dormir. El somni dels executius agressius, dels cocaïnòmans de nits sense final, dels amants de la primera vegada, del lector que lluita contra la son per acabar la història que l’ha captivat, dels pares que han de dormir el nadó, del jugador empedreït que busca una última tirada per refer-se de les pèrdues”.

blank

Autor/a

Joan Tur

Joan Tur. Llicenciat en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Master en Doblatge en AC ESTUDIS. Director del programa magazín Al Ras en À Punt Media (ràdio). Presentador i narrador de les partides al programa de Pilota Valenciana Va de Bo a la televisió d’À Punt.

Títol

X-24

Quan?

Diumenge, 22 maig 2022 | 18:30 – 19:30

Editorial

Editorial Tívoli

Warning: Illegal string offset 'url' in /usr/home/placadelllibre.com/web/wp-content/themes/placadelllibre/templates/components/elements/card-signature.php on line 52 Warning: Illegal string offset 'title' in /usr/home/placadelllibre.com/web/wp-content/themes/placadelllibre/templates/components/elements/card-signature.php on line 53 Warning: Illegal string offset 'target' in /usr/home/placadelllibre.com/web/wp-content/themes/placadelllibre/templates/components/elements/card-signature.php on line 54