Concurs de microrelats

-“Veig des de l’habitació el trànsit dens i inútil de l’avinguda del Cid…”

Continua tu la història!

EMT València i la FULL Fundació pel Llibre i la Lectura convoquen el IV Concurs de microrelats #EMTalaPlaça21 amb motiu de la Plaça del Llibre.

Requisits per participar-hi:

Les persones participants han de ser majors de 16 anys i tenir un compte a Twitter amb perfil públic.

És requisit indispensable seguir el compte de Twitter de @placadelllibre i @emtvalencia.

Característiques dels relats:

1.El tema del microrelat és lliure, amb la condició que tinga com a inici la següent cita del llibre Noruega (2020) dins de (Drassana) de Rafa Lahuerta:

“Veig des de l’habitació el trànsit dens i inútil de l’avinguda del Cid…”

2. La cita no haurà d’aparèixer necessàriament al tuit.

3. Han de tenir una extensió màxima de 280 caràcters, el màxim d’una piulada de Twitter. No estan permesos els fils ni les aplicacions que permeten allargar l’extensió dels tuits.

4. S’hi ha d’incloure l’etiqueta #EMTalaPlaça21.

5. La redacció ha de ser en valencià.

6. Cada participant podrà presentar un nombre il·limitat de microrelats.

Vigència

El concurs estarà vigent de l’1 d’octubre fins al 27 d’octubre, ambdós inclosos. Tots els microrelats rebuts amb posterioritat no seran tinguts en compte pel jurat, però podran ser retuitats per La Plaça del Llibre i EMT València.

Premis

Es lliurarà un primer premi i dos accèssits.

Primer premi

Un xec regal per valor de 100€ per a la compra de llibres en La Plaça del Llibre i un abonament d’EMT València de 30 viatges.

Accèssits

Un xec regal per valor de 50€ per a la compra de llibres en La Plaça del Llibre i un abonament d’EMT València de 30 viatges per cadascú dels dos accèssits.

Els xecs regal s’hauran de gastar necessàriament en la Plaça del Llibre (del 28 d’octubre a l’1 de novembre a la Plaça de l’Ajuntament de València).

El premi no es podrà substituir per cap altre producte o servei ni pel seu valor en metàl·lic.

Jurat

El jurat estarà format per tres persones en representació d’EMT València, La Fundació FULL i La Plaça del Llibre. El veredicte del jurat serà inapel·lable.

El veredicte es comunicarà el dia 31 d’octubre a través del compte de Twitter @placadelllibre i @emtvalencia, fent menció als comptes guanyadors.

Propietat intel.lectual

Les persones participants autoritzen la Fundació FULL i EMT València, sense límit de temps i lloc, a reproduir, utilitzar i difondre els microrelats presentats en qualsevol activitat publicitària o promocional que estiga relacionada amb la participació del concurs, sense que aquesta difusió comporte dret a cap remuneració o benefici.

Acceptació de les bases

La simple participació implica l’acceptació de les bases.