Expositors

Editorials

9 Grup Editorial

Grup editorial que engloba els segells Angle Editorial, Cossetània Edicions, Capital Books, Eumo Editorial I Bindi Books.

A buen paso

A buen paso

A buen paso publica llibres molt il·lustrats per a caminants curiosos

adia edicions

AdiA Edicions

Editorial independent de Mallorca

Ajuntament de València

Llibres de diverses disciplines centrats en la ciutat de València.

Akiara

AKIARA publica llibres de producció pròpia, curosament escrits i il·lustrats, per a petits i joves de totes les edats, orientats al conreu de la interioritat i la qualitat humana.

Andana editorial

Editorial valenciana especialitzada en literatura infantil i juvenil.

Appec

Appec editors de revistes i digitals

L’APPEC representa les editorials de revistes i mitjans digitals en llengua catalana. Més de 200 capçaleres de 30 temàtiques diferents.

Babulinka

Fem literatura infantil i juvenil. Llibres emocionalment suggeridors. Perquè creiem amb totes les nostres forces que la suma de persones felices fa un mòn millor.

Balandra Edicions

Un segell que va més enllà de l’edició de llibres per esdevenir un projecte cultural que pretèn teixir d’identitat col·lectiva i enriquir, ampliar i enfortir l’àmbit literari.

Bookolia

Bookolia és una editorial independent que publica llibres il·lustrats per a nens i no tan nens des de 2015.

Bululú

El nostre somni és donar a cada llibre veu pròpia. Apostem per tenir cura dels detalls, la renovaciò de formats i l’enriquiment que la il.lustració aporta a la literatura.

Coco Books

Coco Books és una editorial independent que inspira la creativitat dels infants i també dels adults.

comanegra

Comanegra

“Comanegra és una editorial independent que ofereix un ampli i
eclèctic catàleg produït amb un segell inconfusible: il·lusió pels llibres i
màxima cura en l’edició.”

Combel Editorial

Combel Editorial edita llibres il·lustrats per a nens i nenes amb la intenció de posar al seu abast uns materials de qualitat que els acompanyin en la seva formació com a lectors.

Drassana

Llegir. Paper. Plaer.​​

edelvives

Edelvives

Valencians. Mediterranis.

Ediciones Ekaré

Editorial pionera editant àlbums. El seu catàleg ha crescut i s’ha diversificat amb l’objectiu d’oferir llibres de qualitat per a acompanyar els lectors en el plaer de la lectura.

Ediciones 96

Edicions 96

Som una editorial valenciana, amb seu a La Pobla Llarga, comarca de la Ribera Alta, que es dedica principalment a la producció de llibres i agendes escolars.

Edicions Aïllades

Des del mes de febrer de l’any 2012, publicam llibres en diferents formats, bàsicament d’autores i autors de les Illes. Tenim en marxa diferents col·leccions

Bromera

Edicions Bromera

El nostre catàleg està format per gèneres i col·leccions adreçades a totes les edats, i combina l’experiència de 30 anys de trajectòria amb el dinamisme d’un equip jove.

Edicions de la Universitat de Barcelona

A Edicions UB publiquem llibres destinats a difondre el coneixement en temes humanístics, cientí­fics, de recerca i pedagògico-docents.

edicions del buc

Edicions del Buc

Edicions del Buc és una editorial independent de poesia d’ací­ i del món.

Edicions del Bullent

Edicions del Bullent

Naix el 1983 amb vocació d’abastir els valencians de llibres en la seua llengua. Ara comptem amb col·leccions de narrativa infantil i d’adults, d’assaig i suport a l’ensenyament.

Edicions Tres i Quatre

Lorem Ipsum

Barcino

Editorial Barcino

L’Editorial Barcino és un referent en la recuperació i difusió dels nostres clàssics. A banda d’edicions crí­tiques, publiquem edicions regularitzades i versions en català modern.

Editorial Joventut

Editorial independent especialitzada en llibres infantils i juvenils desde 1923 basada a Barcelona.

Gato sueco

Gato Sueco és una editorial que fa llibres per a la gent petita amb una gran curiositat i per a la gent gran que vol acompanyar-los.

Institucio Alfons el Magnanim

Institució Alfons el Magnànim

El Magnànim, gestionat per la Diputació de València, es una editorial pública d’investigació i divulgació amb més de 70 anys d’història i 1.300 tí­tols publicats.

Itbook Editorial

Editorial valenciana especialitzada en educació Infantil i Primària. Elaborem quaderns de reforç i apps per a pissarra digital i tauletes.

jollibre

Jollibre

Literatura infantil i juvenil en valencià

L’Encobert

Editorial valenciana. Especialistes en contes, relats i roses de paper que circulen secretament.

La Galera

La Galera

Publiquem llibres en català  per a lectors de 0 a 100 anys. Ficció i no ficció.

Liana editorial

Liana, com una arrel aèria i voluble a la recerca de noves connexions, perquè ens agraden els llibres que ens mouen i ens transformen.

Libre Albedrío

Som una editorial independent que publiquem Àlbum il·lustrat per a tots els públics.

Libros del Zorro Rojo

Libros del Zorro Rojo és una editorial independent nascuda a Barcelona i especialitzada en el desenvolupament i la publicació de llibres il·lustrats per a nens, joves i adults.

Lletra impresa

Lletra Impresa Edicions

Publiquem literatura en tots els gèneres i per a tots els públics: narrativa, assaig, biografies, temes històrics, poesia i llibres per a infants i joves.

Malian Editora

LITERATURA INFANTIL Y JUVENIL

Més Llibres

Més Llibres ofereix tant literatura de producciò nacional com estrangera traduïda al català.

Milvus

Editorial combativa publicant des del 2018 amb la intenció de transitar les sendes de la crí­tica social, la poesia compromesa, les lluites autònomes, la història de l’anarquisme…

Onada

Onada Edicions

Som una editorial que aprofundim en el coneixement del patrimoni del paí­s dotant-lo d’un projecte cultural. Publiquem obres infantils il·lustrades, narrativa, poesia i no-ficció.

Perifèric Edicions

Perifèric Edicions és una petita editorial que des de Catarroja publica llibres en la nostra llengua.

Periscopi

Editorial independent que publica literatura en català.

Pruna Llibres

Pruna Llibres és una microeditorial valenciana. Publiquem llibres de molts colors, tot i que el que més ens agrada són la no-ficció i els gèneres híbrids.

Publicacions de la Universitat de València

L’objectiu bàsic de PUV és la difusió de la producció científica i intel·lectual generada a la Universitat de València a través de la confecció de llibres i revistes.

Publicacions Universitat d’Alacant

Publicacions UA és la unitat encarregada d’editar la investigació universitària, amb l’objectiu de fomentar-ne la difusó i la divulgació entre la comunitat científica i la societat

Sembra Llibres

Sembra Llibres és un projecte editorial cooperatiu i independent que va nàixer fa sis anys amb la voluntat de sumar experiències i esforços.

Som Amsterdam

Som una editorial cooperativa al servei de la cultura catalana

Som Ara Llibres

Som una editorial cooperativa al servei de la cultura catalana

Tabarca Llibres

Editorial valenciana de llarga trajectòria especialitzada en la difussió i divulgació de narrativa en valencià i mètodes de aprenentagte de la llengua.

Takatuka

Takatuka

A Takatuka editem llibres perquè petits i joves puguin entendre millor el món en el qual creixeran. Llibres per pensar, riure i somiar, publicats en impremtes locals.

Tàndem Edicions

Tàndem edita llibres de qualitat per a infants i joves i materials per a l’aprenentatge de la nostra llengua.

thule

Thule

Apliquem nous camins literaris, nous formats i materials d’edició, i fem servir el disseny per interpretar i revalorar el text, sempre mitjançant el llibre il·lustrat.

Tigre de Paper

Editorial cooperativa que contribueix a desenvolupar el pensament crític, teixir identitat col·lectiva i enriquir l’àmbit literari en llengua catalana.

Triangle Postals S.L.

Editorial menorquina especialitzada en l’edició de postals i llibres de turisme, art, fotografia, arquitectura, cultura, patrimoni i paisatge de les Balears, Catalunya i València.

Unaria ediciones

Editorial d’àmbit nacional, amb publicacions en català i en espanyol. Publiquem principalment poesia, literatura infantil i juvenil, teatre y narrativa breu.

Universitat Jaume IEditorial

La Universitat Jaume I manté una intensa activitat editorial tant en el nombre de títols com en la diversitat temàtica, d’interés docent i investigador, principalment.

Vincle Editorial

Editorial valenciana amb un catàleg amb 6 col·leccions: Literatura, Panorama (assaig), El Mornell (juvenil), La canya de pescar (infantil), Poesia, Economia i Miscel·lània (cuina).

Wonder Ponder. Filosofia visual per a nens

La sèrie de Filosofia visual per a nens de Wonder Ponder acosta els lectors a algunes de les grans preguntes de la filosofia de manera divertida i atractiva.