Expositors

Editorials

A buen paso

A buen paso

A buen paso publica llibres molt il·lustrats per a caminants curiosos

Akiara

AKIARA publica llibres de producció pròpia, curosament escrits i il·lustrats, per a petits i joves de totes les edats, orientats al conreu de la interioritat i la qualitat humana.

Andana editorial

Editorial valenciana especialitzada en literatura infantil i juvenil.

Appec

APPEC editors de revistes i digitals

L’APPEC representa les editorials de revistes i mitjans digitals en llengua catalana. Més de 200 capçaleres de 30 temàtiques diferents.

Babulinka

Fem literatura infantil i juvenil. Llibres emocionalment suggeridors. Perquè creiem amb totes les nostres forces que la suma de persones felices fa un mòn millor.

Bookolia

Bookolia és una editorial independent que publica llibres il·lustrats per a nens i no tan nens des de 2015.

Bullent

Llibres que fan bullir les ganes de llegir.

Bululú

El nostre somni és donar a cada llibre veu pròpia. Apostem per tenir cura dels detalls, la renovaciò de formats i l’enriquiment que la il.lustració aporta a la literatura.

Coco Books

Coco Books és una editorial independent que inspira la creativitat dels infants i també dels adults.

Drassana

Llegir. Paper. Plaer.​​

edelvives

Edelvives

Valencians. Mediterranis.

Ediciones Ekaré

Editorial pionera editant àlbums. El seu catàleg ha crescut i s’ha diversificat amb l’objectiu d’oferir llibres de qualitat per a acompanyar els lectors en el plaer de la lectura.

Ediciones 96

Edicions 96

Som una editorial valenciana, amb seu a La Pobla Llarga, comarca de la Ribera Alta, que es dedica principalment a la producció de llibres i agendes escolars.

Bromera

Edicions Bromera

El nostre catàleg està format per gèneres i col·leccions adreçades a totes les edats, i combina l’experiència de 30 anys de trajectòria amb el dinamisme d’un equip jove.

Edicions de la Universitat de Barcelona

A Edicions UB publiquem llibres destinats a difondre el coneixement en temes humanístics, cientí­fics, de recerca i pedagògico-docents.

Edicions de la Universitat Politècnica de Catalunya

Iniciativa Digital Politècnica

edicions del buc

Edicions del Buc

Edicions del Buc és una editorial independent de poesia d’ací­ i del món.

Editorial Afers

L’Editorial Afers vol contribuir a la recerca i al pensament universals amb importants col·leccions de revistes i llibres

Editorial Joventut

Editorial independent especialitzada en llibres infantils i juvenils desde 1923 basada a Barcelona.

Eumo Editorial

Creada el 1979, dos anys després de la fundació de l’Escola Universitària de Mestres d’Osona, Eumo Editorial va néixer com a estímul i suport a la recerca i a una tasca docent que s’ha volgut renovadora i innovadora.
Aquesta aliança, mútuament enriquidora, entre estudis superiors i edició de llibres ha aportat el coneixement i l’experiència necessaris per construir un catàleg centrat en l’educació, entesa com un instrument de desenvolupament personal i d’apoderament de la ciutadania.

Fundació Nexe

La Fundació Nexe té com a missió contribuir a la millora i al progrés de la societat valenciana mitjançant la generació, la difusió i el debat d’idees.

Fundacio Sambori

Fundació Sambori

Publiquem els treballs del Premi Sambori, concurs de literatura en valencià, de tots els guardonats i guardonades de totes les comarques participants d’arreu del País Valencià.

Galés Edicions

Galés Edicions és un segell editorial de publicació de llibres en valencià i català pertanyent al Grup Editorial Sargantana. La denominació naix com a homenatge a Jerònima Galés, impressora i editora valenciana del segle XVI i coneguda pels seus projectes editorials i qualitat de totes les seues publicacions.

Gato sueco

Gato Sueco és una editorial que fa llibres per a la gent petita amb una gran curiositat i per a la gent gran que vol acompanyar-los.

Institucio Alfons el Magnanim

Institució Alfons el Magnànim

El Magnànim, gestionat per la Diputació de València, es una editorial pública d’investigació i divulgació amb més de 70 anys d’història i 1.300 tí­tols publicats.

L’Encobert

Editorial valenciana. Especialistes en contes, relats i roses de paper que circulen secretament.

Libros del Zorro Rojo

Libros del Zorro Rojo és una editorial independent nascuda a Barcelona i especialitzada en el desenvolupament i la publicació de llibres il·lustrats per a nens, joves i adults.

Lletra impresa

Lletra Impresa Edicions

Publiquem literatura en tots els gèneres i per a tots els públics: narrativa, assaig, biografies, temes històrics, poesia i llibres per a infants i joves.

nubeOcho

NubeOcho

Promovem el respecte per totes les formes de diversitat. Els llibres són un mitjà divertit per tenir un primer contacte amb sentiments més difícils d’entendre per als més petits.

Nuevo nueve

Especialitzats en còmic i novel·les gràfiques amb un catàleg editorial per a totes les edats.

Perifèric Edicions

Perifèric Edicions és una petita editorial que des de Catarroja publica llibres en la nostra llengua.

Pípala

Pípala és un segell de llibres il·lustrats d’AH editora. Els nostres llibres il·lustrats són concebuts com objectes literaris i artístics per a totes les edats.

Publicacions de la Universitat de València

L’objectiu bàsic de PUV és la difusió de la producció científica i intel·lectual generada a la Universitat de València a través de la confecció de llibres i revistes.

Publicacions Universitat d’Alacant

Publicacions UA és la unitat encarregada d’editar la investigació universitària, amb l’objectiu de fomentar-ne la difusó i la divulgació entre la comunitat científica i la societat

Sembra Llibres

Sembra Llibres és un projecte editorial cooperatiu i independent que va nàixer fa sis anys amb la voluntat de sumar experiències i esforços.

Takatuka

Takatuka

A Takatuka editem llibres perquè petits i joves puguin entendre millor el món en el qual creixeran. Llibres per pensar, riure i somiar, publicats en impremtes locals.

thule

Thule

Apliquem nous camins literaris, nous formats i materials d’edició, i fem servir el disseny per interpretar i revalorar el text, sempre mitjançant el llibre il·lustrat.

Universitat Jaume IEditorial

La Universitat Jaume I manté una intensa activitat editorial tant en el nombre de títols com en la diversitat temàtica, d’interés docent i investigador, principalment.

Wonder Ponder. Filosofia visual per a nens

La sèrie de Filosofia visual per a nens de Wonder Ponder acosta els lectors a algunes de les grans preguntes de la filosofia de manera divertida i atractiva.

Xarxa VIVES d’Universitats

La Xarxa Vives d’Universitats promou les publicacions de les 22 universitats membres i gestiona el portal d’informació i venda electrònica de les publicacions universitàries e-BUC.