2a Plaça del Llibre Castelló

Vos esperem a la segona edició de la Plaça del Llibre de Castelló de 2020

15 d’octubre — 18 d’octubre de 2020

De 11h a 14h i de 17h a 21h

Llibreria virtual

Ara també pots visitar i comprar a la llibreria de la Plaça del llibre des de casa. Més de 12.000 títols i per suposat, els llibres de tots els actes de la Plaça, que podràs comprar de forma totalment àgil.

Consulta el programa

En aquesta segona edició de la Plaça del Llibre comptarem amb activitats i espectacles que podreu consultar en aquest programa. Enguany com a novetat tindrem també les activitats enregistrades a la web per poder gaudirles des de casa. 

Activitats escolars

A la Plaça del llibre rebem el públic infantil i juvenil amb un ample catàleg d’activitats dirigides a alumnes des  d’infantil fins a batxiller. Contarem amb  contacontes, recitals i presentacions de llibres. Enguany aquestes activitats escolarses traslladen al format virtual on  es podrán gaudir totes les activitats escolars a través d’aquesta web.

Últimes notícies

20
oct.

3.500 persones visiten la 2a Plaça del llibre de Castelló per a gaudir de la cultura al carrer

Les obres Mónica Oltra o el compromís (Lletra Impresa), Crònica de la cadència (Vincle) i El camí i la mar i altres contes en paper (Onada), encapçalen la llista dels títols més venuts durant aquest gran encontre de la producció editorial en valencià La ciutadania tenia ganes de retrobar-se amb els llibres al carrer. Així ho...
18
oct.

La traducció d’Atrapa la llebre, un punt de trobada entre el català i el serbocroat

La Plaça del Llibre de Castelló albergà el passat divendres, a través de dues activitats, una conversa entre l’autora iugoslava d’Atrapa la llebre, Lana Bastasic, i el traductor al català d’Edicions del Periscopi, Pau Sanchis Ferrer. Una novel·la que ha guanyat el Premi de Literatura de la Unió Europea i on el llenguatge juga un...